Dokter Interieurbouw is modern ingericht interieurbouwbedrijf vol vakspecialisten. Dokter Interieurbouw heeft alle middelen in huis om een op maat gemaakt interieur te realiseren: projectleiders en tekenaars, meubelmakers, alles bevindt zich onder één dak. Dokter Interieurbouw is allround inzetbaar en monteert het maatwerk interieur op locatie door eigen personeel.

Tekenaars bereiden het werk voor in een 3D tekenprogramma, deze software communiceert met onze computer gestuurde opdeelzaag en CNC-freesmachine. Hierdoor is de foutkans minimaal en de precisie optimaal. In elk proces is automatisering en vakmanschap een combinatie geworden. Dokter Interieurbouw richt zich dan ook op beide en we zijn trots op de vakmensen die elke dag dit productie proces tot het laatste detail verzorgen.

 

 

 

 

 

 

 

In onze werkplaats verwerken we de meest uiteenlopende materialen. Onze meubelmakers zij opgeleid in het verwerken van solid-surface materiaal Hi-macs en Corian.

Ook de klassieke materialen van de interieurbouw zoals spaanplaat, mdf en hout-fineer of massief-hout. Deze materialen zijn in samenwerking met vaste leveranciers altijd snel beschikbaar en de decors en kleuren sluiten aan bij de laatste trends.

Duurzame materialen zoals vilt van gerecyclede PET-fles, katoen-vilt, afval-hout of hergebruik van oude materialen zijn in opmars. De projecten die we hiermee hebben kunnen maken zijn uitdagend en innovatief.

Als modern interieurbouwbedrijf is het belangrijk dat  we de juiste partners en samenwerking om ons heen hebben zoals een metaal- en glasmaatwerk, ook stoffeerder en meubelspuiter. Met deze samenwerking en de kwaliteit zijn wij in staat om een eeuwenoud ambacht modern te kunnen uitvoeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lightbulb-icon

Uw idee

Een maatwerk interieur kan gemaakt worden op basis van uw ideeën of in samenwerking met een architect of ontwerper.

interior-icon

Het resultaat

Uiteenlopende projecten met een grote diversiteit aan klanten en ontwerpen. Bekijk hier onze gerealiseerde projecten