Bent u architect, interieurontwerper, vormgever of maakt u éénmalig een ontwerp van maatwerkmeubilair? Dan bent u bij ons in de juiste handen, wij begeleiden u vanaf het eerste moment tot aan de realisatie van uw interieur project. Denk hierbij aan kantoorinrichting op maat, winkelinterieurs of maatwerk interieurs voor woonhuizen zoals keukens, kastenwanden, dressoirs en meer.

 

Samenwerken is hier in de sleutel tot succes. Uw ontwerpen begeleiden wij met persoonlijke aandacht om een gezamenlijk resultaat te bereiken. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste materialen trends en toepassingen en beschikken over de technische kennis om de juiste toepassing voor uw ontwerp te garanderen.

 

 

 

Ook voor totaal verbouw (turn-key) en afbouw van vloer tot plafond hebben wij de juiste kennis en ervaring door deze afwisseling kunnen we een enkele kastenwand leveren maar veelvuldig begeleiden wij onze projecten volledig. Hierbij treden wij op als hoofdaannemer en aanspreekpunt. Ontzorgen is ons vak

saw-icon

Ons ambacht

Het vakmanschap van meubelmaker en interieurmonteur is vandaag de dag een combinatie van passie, ambacht en automatisering.

interior-icon

Het resultaat

Uiteenlopende projecten met een grote diversiteit aan klanten en ontwerpen. Bekijk hier onze gerealiseerde projecten