Workstation De Conducteur

Het bedrijfsverzamelgebouw ‘De conducteur‘ bevindt zich op het stationsplein van Amersfoort Centraal. Dokter interieurbouw heeft hier in samenwerking met Bouwbedrijf Schoonderbeek de gehele entree en diverse wandbekledingen gerealiseerd. De receptie is een echte eyecatcher bij binnenkomst en door de fel blauwe kleur en hoekige vormen een stoere verschijning. De wand naast de receptie is bekleed met massief eiken hout in diverse diktes en breedtes om een speels effect te creëren. De balie is aangelicht met op maat gemaakte railverlichting uit wit gemoffeld staal met hierin ledverlichting.

Materiaalgebruik

Bel of mail ons gerust

Klaar om uw ideeën te bespreken? Wij stellen uw wensen voorop en maken hierbij een passend maatwerk interieur.

Projectleider

Ron Pater
0342 400 111 info@dokterib.nl

Meer opleveringen

Bekijk alle projecten