Kantoorpand VGZ Arnhem

In samenwerking met Rever Interieurprojecten hebben wij het maatwerk interieur mogen realiseren voor de nieuwe werkomgeving VGZ Arnhem. Zorgverzekeraar VGZ heeft het nieuwe uitgebreide gedeelte in gebruik van hun kantoor bij het centraal station in Arnhem. Het gehele interieur is geïnspireerd en opgezet als een campus omgeving. De basissfeer van de campus is die van een park: een natuurlijke omgeving met groene zones waarin men kan aanlanden, werken en ontmoeten. Het park huisvest diverse ruimtes in de vorm van paviljoenen, die uitgevoerd zijn in een combinatie van pure materialen met semi-transparante wandelementen. De ruimtes zijn van binnen opvallend en hebben ieder hun eigen identiteit. Dokter Interieurbouw heeft hier de plantenbakken, banken en ook de keuken geheel gemaakt en gemonteerd op locatie.

Materiaalgebruik

Bel of mail ons gerust

Klaar om uw ideeën te bespreken? Wij stellen uw wensen voorop en maken hierbij een passend maatwerk interieur.

Projectleider

Ron Pater
0342 400 111 info@dokterib.nl

Meer opleveringen

Bekijk alle projecten